Nyt on mansikoiden parasta aikaa ja ketoillessakin voi marjoja käyttää kohtuudella. Minulla tosin kesällä niitä menee vähän enemmänkin, kun ovathan marjat tuoreena kaikista parhaimpia. Tässäpä helppo ohje maistuvaan jälkkäriin tai muuten vain herkkuhetkeen.Tarvitset vain-mansikoita-kermaa-ja halutessasi jotain makeutusta
Vatkaa kerma vaahdoksi. Lisää haluamasi makeutus, jos tarvitset. Pilko mansikat paloiksi.Kokoa ne korkeaan lasiin kerroksittain ja nautiskele vaikka terassilla.Helppoa ja hyvää.
Minullakin kasvaa entisen kotini pihalla vielä mansikoita. Päivittäin saa käydä keräämässä kun kypsyvät pikku hiljaa.
Tämä arabian mansikkapomona-sarja on kyllä kaunis. Muutenkin vanhat astiat on minun mieleen. Ne on jotenkin niin yksinkertaisen kauniita.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti